Bij Graaf Interieur vind je:

Woonaccessoiresokey
Kledingokey
Gadgets & souvenirsokey
Theeproeverijokey

Laat je inspireren

Graaf Interieur laat zich niet gemakkelijk in een hokje plaatsen. In onze winkel vind je woonaccessoires, maar ook zoveel andere artikelen. Of je nu op zoek bent naar een mooie lamp, een leuk kastje, een bijzonder schilderij, sfeerverlichting, kunstplanten of iets leuks voor op de vensterbank, bij ons vind je het.

Ook kleding, dekbedden, Texelse producten en sieraden hebben een plekje in onze winkel. Dus kom langs en laat je inspireren!

Woonaccessoires

Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere artikelen. Die halen we van over de hele wereld. Veel mooie spullen uit overzeese landen. Met een verhaal én een eerlijke achtergrond, zodat de makers er ook wat aan verdienen. Tafels, krukjes, stoelen, kastjes, kleine wandmeubelen en van alles om er in, op, voor of onder te zetten. En heb je vragen of bijzondere wensen? Wij doen er alles aan om je verder te helpen.

Kleding

Voor elk seizoen en ieder weertype vind je bij ons de juiste kleding. Functioneel, duurzaam en natuurlijk mooi! Neem eens een kijkje bij ons ruime assortiment Texelse shirts en sweaters, met opvallend ontwerpen en prints gemaakt door Texelse ontwerpers. Ook voor jassen en vesten, broeken en jurken en zelfs ondergoed en zwemkleding kun je bij Graaf Interieur terecht.

Gadgets & souvenirs

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje en souvenirs? Ook die vind je in onze winkel. Leuke hebbedingetjes voor jezelf of om weg te geven. Bijna dagelijks vullen wij nieuwe spullen aan, dus vind je vandaag niet wat je zoekt, dan misschien morgen wel!

Theeproeverij

In onze theeproeverij laten we je gratis kennismaken met de Thee van de dag. Neem lekker plaats aan de theebar of bij mooi weer op ons balkon met een prachtig uitzicht over de Roggesloot. Iedere dag schenken wij een andere thee. En natuurlijk kun je hier ook even uitrusten tijdens het funshoppen, want wil je alles in onze winkel zien, dan ben je wel even bezig. In onze theehoek kun je kiezen uit een kleine 20 theesoorten die wij verkopen in kleine en grote verpakkingen.

Interieurwinkel Graaf
Postweg 215
1795 JN De Cocksdorp

T. 0222-316243
F. 0222-316689
E.

Open van maandag t/m zaterdag van 9.00 uur - 18.00 uur. Op zondag geopend van 11.00 - 17.00 uur