Even voorstellen

Graaf Interieur is de winkel van Gerrit Wessels en Carien Wessels-Graaf. Twee geboren en getogen Texelaars die dagelijks bezig zijn met hun bijzondere winkel. Zij bouwden het bedrijf uit tot wat het nu is: een eigentijds warenhuis met een uitgebreid assortiment aan uiteenlopende artikelen, waar je op ruim 500 vierkante meter lekker kunt funshoppen.

Het begin

Op de huidige locatie in De Cocksdorp startte de vader van Carien, ..... Graaf, in 1963 met een schilders- en glaszetbedrijf: Schildersbedrijf J.C. Graaf. De voorletters werden in de bedrijfsnaam opgenomen om verwarring met het schildersbedrijf van broer Rob Graaf in Den Burg te voorkomen. Met de opkomst van het toerisme in het noordelijk deel van Texel groeide ook het schildersbedrijf. Al snel kwamen de eigenaren van vakantiewoningen in de noordpunt van het eiland bij Graaf terecht voor verf en glas, maar ook voor interieurartikelen. Dat begon met potten en vazen van de Texelse kunstenares Kerstin Edelmann. Al snel breidde het aanbod zich uit met woninginrichtingartikelen als gordijnen en behang.

Eigentijds

In 1992 namen Gerrit en Carien het bedrijf over. Onder invloed van de vraag verschoven zij het aanbod van woninginrichting naar woningaccessoires. Een voorzichtige proef met wat decoratiematerialen en accessoires werd zo'n succes, dat het echtpaar al snel besloot het assortiment verder uit te breiden. In de afgelopen jaren werd het winkeloppervlak uitgebreid van 40 vierkante meter naar ruim 500 vierkante meter en groeide ook het aanbod, zowel in omvang als in diversiteit.

Interieurwinkel Graaf
Postweg 215
1795 JN De Cocksdorp

T. 0222-316243
F. 0222-316689
E.

Open van maandag t/m zaterdag van 9.00 uur - 18.00 uur. Op zondag geopend van 11.00 - 17.00 uur